Koronavirusi në Shqipëri/ Tre raste të reja në Elbasan, një zonjë 53-vjeçe dhe dy vajzat e saj

63

Numri i të prekurëve me koronavirus në Shqipëri, rritet nga dita në ditë.

Mësohet se tre raste të reja me CoVid 19 janë konfirmuar në Elbasan.

Bëhet fjalë për një zonjë rreth 53-vjeçe dhe dy vajzat e saj. Bashkëshorti i zonjës ka dalë negativ.

Thuhet se zonja është punonjëse në një filial banke. Nesër pritet të vendosen hapat në vijim për punonjësit e tjerë të bankës.