Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-03-08 15:44:10Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com
Sigal

Sasia e jashtëzakonshme e reshjeve të borës që po bie në Qarkun juglindor të Korçës ka bërë që pas mesditës së kësaj të mërkure të bllokohet rruga që të çon drejt fshatit turistik të Dardhës.

Në Dardhë ka mbi 60 cm borë, ndërkohë që aksi rrugor është bllokuar për shkak të rrëshqitjes së masiveve të borës në dy-tri vende përgjatë rrugës. Sasia më e madhe e “ortekut” thuhet të jetë ajo në vendin e quajtur “Muri i Musait” por edhe te vendi i quajtur “Gryka”.

Autoritetet lokale janë gjithsesi në gatishmëri dhe po punojnë për hapjen e rrugës që të çon në fshatin aq shumë të frekuentuar turistik, jo vetëm në verë, por edhe në dimër për shkak të dëborës.