Kërkoi ndryshimin e masës së sigurisë, gjykata refuzon gjyqtaren Enkeleida Hoxha

229
Sigal

Gjykata e Posaçme e Apelit refuzon kërkesën e gjyqtares Enkeleida Hoxha për ndryshimin e masës së sigurisë.

Gjyqtarja Hoxha kishte kërkuar ndryshimin e masës, me arsyetimin e gjendjes së djalit të saj autik.

Gjykata vendosi “mospranimin e ankimit nr. 72 akti datë 12.03.2021 ndaj vendimit nr. 85 datë 09.03.2021 të Gjykatës së Posaçme të Shkallës së Parë për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar paraqitur nga mbrojtësi i kërkueses/ankueses E.H.”

Avokatët kanë kërkuar realizimin e një akti mjeko ligjor për fëmijën autik të gjyqtares.