Këmbimi valutor/ Dollari në nivelet më të ulëta, euro në pikiatë

57
Sigal

Dollari amerikan ka rënë nën nivelin e 100 lekëve. Sot në tregun e këmbimit valutor një dollar amerikan do të blihet me 99.6 lekë dhe do të shitet me 101 lekë.

Ndërsa monedha evropiane vazhdon të bjerë. Sot euro do të blihet me 106.6 lekë dhe do të shitet me 107.6 lekë.

Ndërkohë franga zvicerane do blihet me 109.3 lekë dhe do të shitet me 110.8 lekë.

Ndërsa paundi britanik do të blihet me 123.3 lekë dhe do të shitet me 125 lekë.

Këmbimi valutor/ Dollari në nivelet më të ulëta, euro