Ja si favorizohen dhe pasurohen oligarkët e Ramës në kohë pandemie.

88

Ja si favorizohen dhe pasurohen oligarkët e Ramës në kohë pandemie.

Qindra mijëra qytetarë , u dyndën sot në qëndrat tregtare të Manes @co ndërkohe që takaidarët vendosin gjoba edhe për ditëlindje dhe për dyqanin e bukës së gojës ,kur shohin se fukarenjtë nuk mbajnë largësinë prej 2 metra nga njëri tjetri. Nëse kjo largësi do të mbahej edhe për turmën e qytetarëve që zbarkaun sot te TEG, fundi i rreshtit do të ishte në pikën kufiritare të Kapshticës..

Ja ky është shkaku pse pandemia në Shqipëri po bën kërdinë duke marrë mijra jetë njerëzish. Po policia struket para oligarkut dhe ministresha e ka derën e hapur për gjithcka…