Sigal

Ish Sekretari Pergjithshëm i ministrisë së Bujqësisë Vojo Bregu, ironizon “inagurimin” dhe dorzimin e Portit të peshkimit nga ministrat e rilindjes brenda nja per te dytën herë brënda një afati 2 vjeçar. Ky port iu është dorzuar per here te parë peshkatarve nga ish-ministri Prof.Dr. Edmond Panariti. Ja statusi i plot i Vojo Bregut:

Porti i peshkimit të Durrësit, për dy vjet qeverisje të mandatit të dytë i është dorëzuar dy herë peshkatarëve. Nqs nuk do kemi zgjedhje të parakohshme parashikohet ti dorëzohet minimalisht dhe dy herë të tjera??