Ilir Vrenozi më i mençur se deputetët e opozitës në Parlament!

287

Njeriu më i famshëm i rrjeteve sociale në Korçë, Ilir Vrenozi vijon me postimet e tij në rrjetet sociale. Vrenozi njihet për ironitë e talljet e shumta ndaj kryeministrit Rama dhe Rilindjes.

Sot ai është tall keq me lojën e deputetëve idiotë të “opozitës së re”, të cilët janë futur nga dyshja Rama-Fuga për të sqaruar dekretet.

Niveli i ironisë së Vrenozit është ku e ku më lart se mendja e deputetëve opozitarë!

Postimi i plotë i Ilir Vrenozit