IKMT edhe sot në Butrint, shemben ndërtesa me shpërthim të kontrolluar

288

Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit ka vijuar dhe sot operacionin në zonën e Butrintit,ku janë prishur disa objekte pa leje një dhe disa katëshe .
Së bashku me operacionin e djeshëm ,numri i objekteve të prishura pa leje në këtë zonë shkon mbi dhjetë.
Edhe sot IKMT ka përdorur lëndë eksplozive duke krijuar shpërthim të kontrolluar.