Hakerat sulmojnë faqen e Ministrisë së Arsimit

281
Drapër dhe çekan dhe foto të studentëve protestues. Faqja e Ministrisë së Arsimit është sulmuar në mbrëmje nga një grup hakerash të cilët janë ende të paidentifikuar. Fotot e mëposhtme janë marrë nga faqja e Ministrisë, ku duket qartë ndërhyrja nga jashtë.