Hajro Limaj: Covid-19 Mocioni

85

Nga Hajro Limaj

Nje fabul per kete: Gjarperi dhe Xixellonja

Nje gjarper e ndoqi tri dite rresht, xixellonjen per ta kapur, Pas tre ditesh, xixellonja ra ne duart e gjarperit.

Perpara se gjarperi ta vriste, xixellonja pyeti: E di se do te me vrasesh por a mund te te pyes per dicka?

Po i pergjigjet ai, tashme qe e di se te erdhi fundi fol.

-A bej pjese ne listen e ushqimeve te tua?

-Jo , u pergjigj gjarperi.

– A te kam bere keqe ndonjehere, pyeti xixellonja?

-Jo.

-Po atehere pse po me vret?

– Sepse nuk te shoh dot te shkelqesh, u pergjigj gjarperi.

Zoti na ruajte prej sherrit te njeriut dhe djallit, e sidomos prej atyre njerezve ne pushtet! Amin.

Zoti ju ruajt juve dhe familjen! ZOT e ruajt Ilirine dhe Dardanine Antike!