Gjermani, shqiptari gjen 2500 euro, i dorëzon në polici, bujë në media

532
Bekim Prekaj është shqipëtari që po bën bujë në mediat gjermane sepse pasi ka gjetur një shumë prej 2500 eurosh i ka dorëzuar ata në polici
Shqiptari nga Kosova që jeton në Gjermani shkruan gazeta gjermane ”Bild Zeitung- ka gjetur një zarf plot me para në trotuarin e Ottobrunnit, rrugës për punë Bekimi e ka parë zarfin dhe është mahnitur me shumën e madhe të parave të ndara në 50 dhe 100 euro, ishin gjithsej 2500 euro – vazhdon gazeta
“Gazeta madje shkruan se ne këto rast kujtdo që do ti ndodhte kjo gjë do të mendonte më parë për veten por këtë gjë nuk e bëri shqiptari “- shkruan Gazeta NewBorn.
”Bekimi i dorëzoi menjëherë parat në polici duke shpresuar që personi që i kishte humbur të nbjoftohej ti merrte pasi mund ti nevojiteshin shumë ata para,-shkruajnë gazetat gjermane duke e cilësuar ketë veprim si mjaft korrekt nga ana e shqiptarit.
Sigal