Gjendet një minë pranë Portit të Durrësit, rrethohet zona

40

Gjendet një minë pranë Portit të Durrësit, rrethohet zona, pritet mbërritja e ekspertëve
Një minë është gjetur në afërsi të Portit të Durrësit dhe shëtitores ‘Taulantia’.

Mina ka dalë në dritë gjatë punimeve që janë duke u kryer për restaurimin e shëtitores.

Ishte një banor i zonës i cili ka konstatuar minën i cili më pas ka lajmëruar autoritetet.

Mësohet se vendngjarja është rrethuar dhe pritet që të shkojnë ekspertët.