Gaz ”pa kursim” ndaj protestuesve, disa qytetarë në gjendje të rëndë

408

Policia ka hedhur gaz lotsjellës në drejtim të protestuesve pas përplasjes me ta përpara Kuvendit.

Një prej protestuesve është shtrirë për pasojë në tokë. Atij i kanë ardhur në ndihmë qytetarë të tjerë duke e mbajtur dhe duke përdorur ujë për ta qetësuar.

Policia ka lëshuar disa herë gaz lotsjellës në drejtim të tyre.

Pamjet e rënda tregojnë qartazi persona të lënduar nga të dy palët, protestues edhe efektivë policie. Sipas raportimeve nga protesta te Parlamenti të lënduar deri tani kanë mbetur 5 persona, dy protestues dhe 3 efektivë policie.

Siç raportuam edhe më herët, disa persona i janë drejtuar spitalit për ndihmë mjekësore.