Floida Kërpaçi: Partia e Lirisë ka vizion dhe mision një Shqipëri ku të jetojmë me dinjitet dhe ekonomi europiane

113
Sigal

Mirënjohëse të gjithë qytetarëve kurajozë dhe patriotë të zonës së Kombinatit që nuk kanë rreshtur asnjë moment duke kërkuar një të ardhme më të mirë për vendin tonë.

Partia e Lirisë ka vizion dhe mision një Shqipëri ku familjet, të rinjtë e fëmijët jetojnë me dinjitet dhe ekonomi europiane.