Teksa opozita është duke u përgatitur për protesta dhe e para fillon më 16 shkurt, ka folur së fundmi edhe analisti Fatos Lubonja.

Lubonja nënvizoi faktin se qytetarëve iu duhet kurajo dhe rezistencë për të triumfuar mbi padrejtësitë, që ka instaluar sistemi politik në Shqipëri.

“Thirja e opozitës për protestë, është një thirrje për qytetarët. Nuk është thirrja e parë. Siç e dimë, thirrje të tilla kanë mbledhur një numër njerëzish, por normalisht që të rrëzosh një qeveri si kjo duhet një protestë popullore e vazhdueshme, jo kur i mbledh opozita njerëzit me autobusë”, tha Lubonja.