Fillojnë lëvizjet e para për protestën tek Teatri, bllokohet qarkullimi tek pedonalja, mobilizohen 100 policë

80

Brenda 5 ditësh një protestë e 3-të do të mbahet tek Teatri Kombëtar nga Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit.

Fillimisht disa qytetarë kanë filluar të lëvizin afër Teatrit ndërkohë që tek pedonalja është bllokuar qarkullimi.

Deri tani janë mobilizuar 100 policë tek pedonalja teksa janë mobilizuar 100 policë nga 6 komisariate.

Po ashtu po merren masa për të mbrojtur Ministrinë e Brendshme si dhe Policia Rrugore për qarkullimin afër pedonales.