Fadil Kepi: Përfitimi i pensionit për personat me titullin shkencor “Mjeshtër kërkimesh”, pensioni për minatorët e nëntokës

544
Dokumentet për të përfituar pensionin, rillogaritja e pensionit, leja e lindjes dhe shpërblimi, përfitimi i pensionit të kooperativës 
Pension suplementar për Administratën shtetërore 
Pyetje
Mësuesi Pëllumb Curri nga Ndroqi shkruan: Jam i datëlindjes 09.04.1953. Pasi mbarova Universitetin e Tiranës kam punuar i siguruar mbi 40 vjet, nga të cilat Kryetar i Këshillit të Bashkuar 8 vjet, Kryetar i Komunës Ndroq 4 vjet në periudhën 2011-2015, drejtor, nëndrejtor 18 vjet dhe…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal