Erisa Xhixho: Sulmi ndaj Top Channel është një ngjarje e rëndë kriminale që cenon sigurinë publike

59
Sulmi ndaj Top Channel është një ngjarje e rëndë kriminale që cenon sigurinë publike.
Ngushëllime familjarëve të viktimës dhe solidaritet me gazetarët në këtë situatë të vështirë.
Raste si ky i sotmi janë dëshmia më e qartë e pasigurisë në vend. Krimi godet kudo dhe nuk kursen askënd.
Zbardhja e ngjarjes dhe vënia para drejtësisë e autorëve të saj është emergjencë!
Sigal