Emërohet drejtoresha e re e Institutit Kombëtar të Trashëgimisë Kulturore (EMRI)

131
Sigal

Të nderuar kolegë, ju bëj me dije se pas dorëheqjes së znj. Arta Dollani nga pozicioni i drejtores së Institutit Kombëtar të Trashëgimisë Kulturore, për vijimin e mëtejshëm të punës, Ministrja Margariti ka emëruar në krye të IKTK, deri në përfundimin e procedurave të konkurimit, znj. Rudina Kule, që mbante detyrën e zv.drejtores në këtë institucion dhe drejtuese e ASHA deri në momentin e formimit të IKTK, e cila mund t’ju ndihmojë në komunikimin e mëtejshëm, në mbarëvajtjen e punës suaj.