Eksperti Fadil Kepi: Ndryshimet mbi statusin e naftëtarit, ushtarakët, të përndjekur politikë, emigrantët…

1018
Ndryshimet në ligj mbi statusin e naftëtarit, vitet e punës për ushtarakët, përfitimet e të përndjekurve politikë, legjislacioni për emigrantët dhe ripunësimi 
Kushtet për të përfituar statusin e naftëtarit dhe dokumentet, vjetërsia e punës si ushtarak, periudha e heqjes të lirisë për motive politike dhe puna në miniera, pagesa e papunësisë dhe emigrantët 
Kushtet për të përfituar statusin e naftëtarit dhe dokumentat 
Pyetje
Në letrat që na kanë dërguar naftëtarët Mustafa Shehu, Manul Cukalli dhe Shyqo Mustafai nga Vlora janë interesuar të dinë për kushtet që duhet të plotësojnë për të përfituar statusin e naftëtarit, dhe dokumentat që kërkohen.
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal