E paprecedente/ Lleshi hedh gaz lotsjellës në të gjitha rrugët e Tiranës

194

Skandaloze dhe e paprecedentë.

Sandër Lleshi duke zbatuar urdhrat e Edi Ramës ka vendosur të hedhë gazlostësjellës në të gjitha rrugët e Tiranës.

Dhjetëra mijëra shqiptarë janë ngritur në këmbë kundër Edi Ramës, por Lleshi sërish zbaton urdhrat e shefit të tij, duke hedhur gaz në të gjithë Tiranën.