Detajet/ Dalin emrat e zyrtarëve dhe ndërtuesve të arrestuar dhe në kërkim

316

Zyrtarë, ish-zyrtare dhe ndërtues të pallateve të dëmtuara nga tërmeti i 26 Nëntorit, në Vorë, Kashar dhe Farkë janë ndaluar nga policia gjatë një aksioni policor. Aksioni është zhvilluar nga Policia e Tiranës, e cila ka zbarkuar në zonat periferike për të kryer shoqërimet dhe arrestimet, me urdhër të lëshuar nga Prokuroria.

Përveç shoqërimeve, 24 persona janë shpallur në kërkim. mes personave të shpallur në kërkim mes të arrestuarve janë edhe urdhër për të cilat, të cilët akuzohen se kanë ndërhyrë në janë edhe ish-kryekomunarët e Kasharit, Besnik Fuçia dhe ai i Farkës, Fatbardh Plaku. Ndërkohë që të arrestuar janë edhe ndërtues si Vjollca Hoxholli, por edhe ndërtues dhe kolaudues.

Lista e personave në kërkim:

1-Fatbardh Plaku

2-Merita Kushi

3-Bukurije Halili

4-Ali Syrmishi

5-Vjollca Hoxholli

6-Anila Harxhi

7-Gerti Çalliku

8-Jani Ikonomi

9-Qirjako Gjergo

10-Sherbet Shehi

11-Naim Shehi

12-Luan Beta

13-Ermir Cina

14-Stela Maze

15-Besnik Fuçia

16-Gëzim Shkalla

17-Adhurim Qehajaj

18-Zhaneta Tagani

19-Pellumb Fortuzi kapur

20-Xhevahir Doda kapur

21-Reis Muca

22-Hekri Disha

23-Agim Eski

24-Faik Fejzo