Destinacionet e VIP-ave për Vitin e Ri

382
Maqedonia dhe Mali Zi janë destinacionet e VIP-ave edhe nga rrethet, dhe jo vetëm nga kryeqyteti. Janë destinacionet e atyre që kanë fituar postet e drejtuesve dhe që prej afro 3 vitesh po mbushin xhepat me para nga gjobat, punësimet politike dhe tenderat, duke i ofruar vetes luks të paparë. Edhe këto Krishtlindje dhe festa popullore e Vitit të Ri 2015, ishin të mbara për pakicën, e cila ka vënë miliona me punë të pandershme dhe jetë parazitësh, kurse për shumicën, për të papunët shtresat në nevojë, për ata që deri para 8 muajsh e kishin një ndihmë ekonomike, me të cilën mbushnin dollapin vetëm me bukën thatë, festat ishin dhe mbetën thjesht dëshira dhe ëndrra në sirtar.
për tepër lexoni Gazetën Telegraf