Dëbora dhe ngrica “mbulojnë” qarkun e Dibrës, ja si paraqitet situata

103
Sigal

Temperaturat e ulëta anë mbuluar me dëborë dhe ngricë qarkun e Dibrës.

Dëbora dhe ngrica ka krijuar vështirësi për kalimin në bajpassin e Rrugës së Arbrit, por bashkia e Dibrës ka hedhur kripë në rrugë, duke bërë që situate është nën kontroll. Në lidhje me energjinë elektrike, ka pasur probleme vetëm orët e para të mëngjesit, por falë ndërhyrjes së OSHEE-së problemi u zgjidh.

“Që në orët e para të mëngjesit në qarkun e Dibrës. Problem ka pasur nga Bulqiza drejt Dibrës.
Ka pasu rngrica dhe akull. Edhe te bajpassi i Rrugës së Arbrit ka pasur probleme nga bora dhe ngrica. Ka pasur mjete që kanë dalë nga rruga, por kompanitë anë hedhur kripë. Ka pasur probleme por është hedhur kripë. Për energjinë eklektike, ka ,munguar në orë e para të mëngjesit. OSHEE ka punuar dhe e ka rikthyer energjinë”