Dako shtron darkë iftari në xhaminë e 4 minareve në Durrës

530
DURRËS- Kryetari i bashkisë së Durrësit ka shtruar një darkë iftari për besimtarët myslimanë të këtij të qyteti në këtë muaj të shenjtë të Ramazanit. Darka e iftarit u shtrua në Xhaminë me katër minaret në zonën e Plazhit.
Ashtu sikurse e ka bërë edhe traditë, në këtë darkë kanë qenë të ftuar besimtarë myslimane, përfaqësues të komuniteteve të tjera fetare, personalitet te fushave të ndryshme dhe qytetarë durrsakë.
Në këtë muaj të shenjtë, kryebashkiaku Dako ka uruar besimtarët duke vlerësuar bashkëjetesën fetare në vendin tonë. 
Sigal