Ç’po ndodh në Shijak/ Bojkotohet proçesi i votimit, protestuesit në rrugë…

549
Sigal

Në Shijak banorët, anëtarë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike, kanë vendosur të bojkotojnë ditën e sotme zgjedhjet dhe të dailn në protestë.

Qytetarët janë shprehur se e gjithë kjo është një proces farsë i cili u kujton atyre diktaturën e 79’. Një prej banorëve të protestës është shprehur se ky procesn votimi është i ngjashëm me zgjedhjet ku qytetarët duhet të shkonin dhe të zgjidhnin kandidatin e vetëm që ishte në listë, Enver Hoxhën.

“Më kujtohet shumë, unë kam qënë në 1979 kur dilnin të gjithë në radhë, me xhaja dhe halla për të votuar. I vetmi që ishte në listën e votimit ishte Enver Hoxha”.- tha NJë qytetar.