Çfarë koicidencash ndodhin në këtë botë??? Prandaj thonë rastësia është mbret..

276

 

-Laboratori Kinez në Wuhan i përket Glaxo, kompani farmaceutike me seli Londër. ( pra shefat jane ne lagjen “City London”, aty ku rastesisht firmosen edhe miljardat per luftrat dhe konfliktet ) -Glaxo ndodh te zoteroje Pfizer (koncern farmaceutik me seli ne Nju Jork), – Pfizer ndodh të menaxhoje financat e Black Rock (kompani fondesh me 7.4 bilion dollare USA) -Bleck Rock, rastesisht menazhon financat e Fondacioneve të Shoqërisë së Hapur (Soros), – -që ndodh rastesisht të kete lidhje me AXA (shoqeri sigurimesh franceze me seli Paris), aktive në 64 shtete me një xhiro prej 103 miliardë Euro), – e cila ndodh të jetë kompania gjermane Winterthur, qe ndërtoi ne Kine Whan, qendren kerkimore shkencore per virueset.. – qe u ble aksidentalisht nga Allianz Germany, -dhe rastësisht eshte aksionar te Black Rock qe ka lidhje me Sorros. – Black Rock papritur kontrollon bankat qendrore dhe 1/3 globale te kapitalit te investimit… -qe ndodh rastesisht qe aksioneri me i madhe të jetë i Microsoft dhe Fondacioni Bill Gates, – i cili ndodh të jetë një aksioner edhe tek Pfizer, qe rastesiht është sponsori me i madhe i OBSH-së ……zot cfare rastesish?? Nëse ketu nuk duken qartë lidhjet, pse një lakuriq nate mbërriti rastesisht në Wuhan, infektoj gjarprin dhe pastaj….u “infektua” gjithë planeti ?? share…qe cdo individ te sjell gjykimin e tij. Sa me shume te flasim, sjellim argumenta dhe informim mbi keto tema, aq me pak te rrezikuar do te jemi. Aq me te veshtire do ta kene qe te na manipulojne mendimet. Ne se e gjeni veten sa me siper dhe mendoni se duhet te behemi te gjithe bashke te vetmbrohemi …

Levizja Sovrani.org