“Burg pa afat” për gjyqtarin Ibrahim Hoxha

355
Gjykata e Tiranës ka pranuar kërkesën e Prokurorisë për masen e sigurise “burg pa afat” për gjyqtarin Ibrahim Hoxha, arrestuar në kushtet e flagrancës teksa merrte ryshfet. Më parë si masë sigurie ndaj tij u vendos “burg me afat 30 ditë”. Ai u arrestua së bashku me djalin e tij, nje sekser dhe biznesmenin, procesin gjyqësor ndaj të cilit do favorizonte. Hoxha u arrestua bashkë me të birin e tij, Ledian Hoxha dhe dy personat e tjerë, që po i jepnin ryshfetin prej 6 mln lekësh.
Sigal