Blen makinën 140.000$ dhe e paguan me monedha

536
Një burrë hyri në një pikë shitjeje të makinave në Shenyang dhe pagoi 134,000 $ në monedha, për ta blerë një makinë të re.
Burri thuhet se punon në një pikë karburanti dhe për arsyen e blerjes së kësaj veture me një shumë të tillë në monedha, tha se i kishte mbledhur monedhat tashmë e disa vite dhe i kishte ruajtur për ta blerë një makinë.
Kjo nuk është hera e parë që dikush ka bërë një gjë të tillë, për shkak që në marsin e kaluar, një tjetër njeri kishte bërë një pagesë prej 100,000 $– të gjitha në monedha – për ta blerë një veturë.
Sigal