Bie dëbora e parë, zbardhen malet në Korçë

129
Sigal

Ka rënë dëbora e parë në Juglindje të Shqipërisë.

Ditën e sotme bora ka zbardhur malin e Gramozit në Ersekë i cili ndodhet 1800 metra mbi nivelin e detit.

Po ashtu të gjitha majat mbi 1800 metër në juglindje të vendit përfshirë dhe majën e Bigllës në Dardhë, janë zbardhur nga dëbora.

Më rënien dëborës kanë rënë ndjeshëm edhe temperaturat.