Bëhet hi, shtëpia në Kukës, familja me 12 persona në qiell të hapur

468
Këto janë pasojat e zjarrit e zjarrit në shtëpinë 12 anëtarëshe të Zeqir Skënder Litës në fshatin Kalis të Kukësit. Zjarri ra dje dhe dogji gjithçka.
Duke publikuar pamjet, bashkia e Kukësit shprehet se pavarësisht ndihmës së ofruar nga banorët e zonës për fikjen e zjarrit, asgjë nuk është arritur të shpëtohet nga paisjet dhe baza materiale.
Ndaj, bashkia Kukës i bën apel të gjithë bizneseve e qytetarëve për të kontribuar sadopak për këtë familje.


Sigal