Basha uron besimtarët e krishterë nga Korça

495
Kryetari i PD, Lulzim Basha këtë vit ka zgjedhur qytetin e Korçës për të uruar besimtarët e krishterë për Krishtlindje.
Nga ky qytet Basha bëri një urim të veçantë per personat në nevojë.
“Falenderoj Korçën për pritjen, uroj besimtarët për Krishtlindjen. Në veçanti uroj të pamundurit, të varfërit dhe fëmijët. ”, ka deklaruar Basha.
Në qytetin e Korçës Basha u prit nga Mitropoliti Imzot Johani, ndërsa shoqërohej nga deputëtët Arben Ristani dhe Eleina Qirici.
Sigal