Banorët e Senicës bllokojnë rrugën me gurë: Të ndërtohet deri te fshati jonë

101
Sigal

Banorët e Senicës kanë bllokuar mëngjesin e sotëm punimet në rrugën Kardhiq – Delvinë.

Banorët kërkojnë nga firma e punimeve ndërtimin e rrugës deri në fshatin e tyre dhe projektin final të hyrje daljes për në fshatin e tyre.

Ata kanë vendosur gurë në mes të rrugës në shenjë proteste duke penguar kalimin e automjeteve deri në plotësimin e kërkesave të tyre.