“Arben Ahmetaj ministër për rindërtimin,” Përgjigjet Presidenca: Asnjë sekondë vonesë për dekretimin

408
Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtise dhe Sipermarrjes, Arben Ahmetaj, duke folur gjate nje konference te perbashket shtypi, ku eshte arritur marreveshja me FMN dhe Banken Boterore, per nje marreveshje prej rreth 1 miliard dollaresh per tre vjet, e ndare ne 300-350 milione dollare cdo vit.
Sigal

Vetëm pak minuta pasi Rama bëri të ditur emrin e Arben Ahmetajt si ministër Shteti për Rindërtim, ka reaguar Presidenca.

“Asnjë sekondë vonesë për dekretimin e ministrit të ri të Shtetit për Rindërtimin”, shkruan zëdhënësi Tedi Blushi.