Ambasada amerikane: Ftojmë profesionistë nga Shqipëria të aplikojnë për bursë 42 ditore

129

Në një postim në faqen zyrtare të “Facebook”, ambasada shkruan se për të përfituar një bursë duhet të jesh i përfshirë në programe që lidhjen me pjesëmarrjen qytetare, organizata, aktivistë apo komunitete të margjinalizuara.

“🇦🇱️ │ Ftojmë profesionistë nga Shqipëria të aplikojnë në një bursë 42 ditore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nëse jeni të përfshirë në mënyrë aktive në programe që lidhen me pjesëmarrjen qytetare dhe advokacinë (OJQ/Zhvillimin e Shoqërisë Civile), organizata për edukimin qytetar, grupe për mbrojtjen e qytetarëve, aktivistë dhe/ose organizatorë komunitetesh që punojnë me komunitete të margjinalizuara apo rurale, aplikoni sot për programin e Bursistëve Profesionalë”, shkruan ambasada e SHBA.