Alkooli bën “mrekulli” në trupin e njeriut ja përse

533
Të pish një gotë verë në darkë, apo një pijë të lehtë alkoolike, në fakt, ka treguar se ndihmon në rregullimin e nivelit të kolesterolit në gjak si dhe në uljen e rrezikut për të pasur atak kardiak.
Në të kundërt, teprimi me pijet alkoolike sjell në mënyrë të pashmangshme probleme me zemrën, mëlçinë si dhe vdekje të hershme.
Birra dhe vera janë ndër burimet më të mëdha të kromit, të cilat shpërbëjnë ushqimet në energji të përdorshme.
Sigal