3 shqiptarët “kumbarë”në biznesin italian të kokainës

360
Policia e Romës, ndaloi një 26-vjeçar shqiptar gjatë kohës që udhëtonte me makinën e tij në zonën e Montespaccato-s.
Ai kishte fshehur brenda në automjet doza të shumta kokaine.
Më pas, policia inspektoi banesën e tij dhe tentoi të arratisej sapo iu afrua derës së apartamentit duke bërtitur “karabinierët”, për të lajmëruar dy shqiptarët e tjerë që gjendeshin brenda.
3 shqiptarët sipërmarrës të biznesit të drogës, kishin fshehur në shtëpi 60 doza kokaine sëbashku me mjetet e nevojshme për të bërë ndarjen e saktë të dozave.
Ata u vunë në pranga për posedim dhe shpërndarje droge.
Sigal