Ja 29 skuadrat që kanë siguruar biletën për Rusi 2018

246
Bashkë me kualifikimin e Suedisë, janë 29 skuadrat të cilat tashmë e kanë siguruar një biletë për në Kupën e Botës, që do të zhvillohet verën e vitit të ardhshëm. 
Kanë mbetur vetëm 3 skuadra për të plotësuar të gjithë pamjen, të cilat do të dalin nga çiftet Australi – Honduras, Peru – Zelandë e re dhe ndeshja tjetër nga Europa, Irlandë – Danimarkë
Rusia (vendi organizator)
Brazil (CONMEBOL)

Iran (AFC)

Japoni (AFC)

Meksikë (CONCACAF) 

Belgjikë (UEFA)

Kore e Jugut (AFC) 

Arabia Saudite (AFC)

Gjermani (UEFA) 

Angli (UEFA)

Spanjë (UEFA)

Nigeria (CAF) 

Kosta Rika (CONCACAF)

Polonia (UEFA) 

Egjipti (CAF)

Serbia (UEFA 

Islanda (UEFA)

Franca (UEFA) 

Portugalia (UEFA)

Uruguai (CONMEBOL) 

Argjentina (CONMEBOL)

Kolumbia (CONMEBOL) 

Panama (CONCACAF)

Maroku (CAF) 

Senegali (CAF)

Tunizia (CAF) 

Zvicra (UEFA) 

Kroacia (UEFA) 

Suedia(UEFA)