Këngëtarja Luisana Lopilato njoftoi të hënën në mëngjesin e show-it në The Irish Show’s Show, se bashkë me partnerin e saj Michael Buble, do të bëhen sërish prindër.

“Do të bëhem sërisht nënë, dhe unë kurrë nuk e kam thënë atë më parë në publik. Unë do të kem një vajzë. Ky lajm i mirë për çiftin e njohur vjen pas shumë vështirësive që kaluan me djalin e madh, i cili diagnostikua me kancer në vitin 2016.