A e mbani mend “Dona Zhurën” nga seriali “Kloni”? E pabesueshme sa ka ndryshuar

357

Një nga telenovelat më të shikuara në vitin 2001 ishte dhe telenovela braziliane “O Clone”

Ajo arriti të mbajë pas vetes shumë shqiptarë.

Përveç ‘Zhades dhe Lukas’ që kishin rolin kryesor, një rol mjaft kyç ishte dhe aktorja Solange Couto, e cila kishte rolin e ‘Dona Zhurës’ e cila me humorin që kishte arriti të rrëmbejë zemrat e publikut të asaj kohe.