Problemet me fshikëzën e urinës trajtohen me ilaçe dhe operacion

174

UROLOGËR/ Testet që duhet të realizoni janë analizat e urinës, mbjellja e baktereve, ekografi e barkut dhe aparatit urinar

Një sëmundje e përhapur po aq sa edhe e fshehtë, pasi shoqërohet me ndjesinë e turpit dhe sikletit, problemet me fshikëzën e urinës prekin mbi të gjitha femrat (me një raport 3 në 10 në krahasim me meshkujt), të cilat në mënyrë të gabuar mendojnë se është një problem i pazgjidhshëm që lidhet ngushtësisht me moshën.

për më tepër lexoni Gazetën Telegraf