Çfarë është plakja cerebrale e trurit?

193
Humbja e memories: vështirësi në kujtimin e emrave, vështirësi për të mbajtur mend ngjarjet e kohëve të fundit, për të qenë korrekt në takime dhe për të mbajtur premtimet e dhëna. Si pasojë, ide konfuze, pakësim i sensit kritik, varfërim i fantazisë. Kështu, pak nga pak, humbet kontakti me realitetin e botës që na rrethon, gjithashtu edhe interesat dobësohen dhe horizontet e tyre tkurren.
Diferencat truri mashkull femër
për më tepër lexoni Gazetën Telegraf