Ylli Manjani: Më datë 26 fillon avazi…

218
Ish ministri i Drejtësisë, Ylli Manjani ka komentuar situatën e fundit politike dhe fushatën e elektorale. Sipas tij “Përtej përplasjeve elektorale, diçka është arritur në këto zgjedhje: askush nuk i ka borxh askujt!

Qeveria e re do bëhet nga ata që besojnë më shumë njëri-tjetrit! Historia e së shkuarës do ndikojë…

Pa dyshim, aleancat nuk do jenë as programore e as strategjike. Ideologjike jo e jo! Do jenë thjesht taktike e afatshkurtëra.

Me datë 26 fillon avazi…”