Vasili: Sot Dita e Paqes, por paqja është ende larg

200

Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili në Ditën e Ndërkombëtare të Paqes ka dhënë një mesazh dhe për situatën dhe krizën politike ku ndodhet vendi. Vasili shprehet se në Shqipëri paqja është shumë larg.

“Dita e paqes, që nuk është!! “Nuk mund të ndash paqen nga liria sepse askush nuk mund të jetë në paqe përderisa nuk ka liri”! Thote Malcolm X. Nder ne, në Shqipëri liria nuk duket gjëkund ndaj edhe paqja është mjaft larg. Të luftojmë dhe të bëjmë çdo gjë për lirinë që të kemi edhe paqen pa të cilën nuk bëjmë dot!”,- shkruan Petrit Vasili në Facebook