Unaza nën rrethim policor, Basha i bashkohet protestës së banorëve

204

Ka mbërritur pranë banorëve të Unazës së Re edhe lideri i opozitës Lulzim Basha.

Por edhe sot, ashtu si dje, pranë zonës ka një prani të shumtë të forcave të Policisë.

Megjithëse banorët, shumica gra dhe fëmijë, kane protestuar paqësisht, prania e pothuaj gjithë policisë së Tiranës dhe forcave speciale në një protestë qytetare është absolutisht e pajustifikueshme.

Në protestën e sotme, përveç Bashës, do të jenë të pranishëm edhe ish deputetë e zyrtarë të tjerë të opozitës.