Protesta/ Ja foto që po bën namin në rrjet…

202
Opozita ka thirrur protestën para Kryeministrisë mesditën e sotme, ndërsa pritet që ajo të jetë një prej protestave më të mëdha që është zhvilluar në vend vitet e fundit.
Kjo për shkak të keqqeverisjes, varfërisë, papunësisë, tarifave të larta të shkollimit, rritjes së çmimeve, përfshi këtu edhe atë të energjisë dhe ujit të pijshëm.
Në prag të protestës, një foto qarkullon në rrjet, që i përket protestave të vitit 1990-1991, kur mijëra qytetarë të Tiranës u ngritën bashkë me studentët, kundër diktaturës komuniste.
“… edhe atëherë ishin të armatosur, por i rrëzuam”, shkruan Bledi Kasmi, Kryeredaktor i RD në një koment që shoqëron foton.