Numërimi në Korçë drejt fundit. Ja deputetët që marrin mandatin

154
Janë numëruar 456 kuti nga 463 në total në qarkun e Korçës. Në këtë qark mandatohen 11 deputetë.

Në bazë të rezultateve të nxjerra deri tani nga KQZ, rezulton se PS merr 6 mandate, PD 4 dhe LSI 1.

Ja emrat e kandidatëve që marrin mandatin e deputetit:
LSI
Edmond Panariti 
PS
Niko Peleshi 
Eduard Shalsi 
Elisa Spiropali 
Ilirian Pendavinji 
Ilir Xhakolli 
Edlira Bode 
PD
Valentina Duka
Ervin Salianji 
Hekuran Hoxhalli 
Klevis Balliu