Monika Kryemadhi ka një mesazh të rëndësishëm/ LSI pranë problemeve të qytetarëve, pavarësisht intrigave të…

193
Monika Kryemadhi, zv.Kryetare e LSI-së, premton një opozitë të fortë dhe plot energji, për çdo shqetësim të qytetarëve.

Përmes një komenti në rrjetet sociale, Monika Kryemadhi shprehet se politikanët i harrojnë ndonjëherë problemet e përditshme të qytetarëve, por ka një zë të fortë që tund dhe shkund apatinë e atyre që kanë marrë përsipër të kujdesen dhe zgjidhin hallet tuaja.

“Mirëmengjes miq! Moti ndryshe nga politika që po ftohet duket se do i nxehë dy ditët në vazhdim. Ndaj kujdes në orët e nxehta të vapës, edhe pse uji dhe dritat mungojë në shumë zona.

Ne politikanët i harrojmë ndonjëherë problemet tuaja të përditshme, por ka një zë të fortë që tund dhe shkund apatinë e atyre që kanë marrë përsipër të kujdesen dhe zgjidhin hallet tuaja.

Ajo është opozita shqiptare, opozita jonë, e fortë dhe plot me energji për të kuptuar dhe ngritur zërin në maksimum për çdo shqetësim tuajin.

Ne jemi me ju, LSI do të jetë pranë problemeve tuaja në çdo ditë apo natë, pavarësisht kushteve të motit apo intrigave të pushtetit”, shkruan Monika Kryemadhi në rrjetet sociale.