Meta bashkëbisedim me gazetarët: Reforma në drejtësi shqetësuese

220
Ilir Meta, kryetari i Kuvendit njëkohësisht kreu i LSI-së Ilir Meta ndodhet në një bashkëbisedim me gazetarët.
Meta: Dekriminalizimi, proces i rëndësishëm dhe jetik për standardet e zgjedhjeve
Reforma në drejtësi shqetësuese por dhe alarmante
Ilir Meta:Reforma në drejtësi shqetësuese por dhe alarmante pasi duhej të kishte nisur me kohë. Edhe pse jemi 26 vite në demokraci nuk po shkëputemi dot nga tradita e mosdhënies së konsensusit dhe mirëbesimit të plotë