Komisioneri Hahn: Vizita e Vuçiç në Tiranë historike

137

Komisioneri për Zgjerimin Johannes Hahn e konsideron si historike vizitën e Kryeministrit serb në Tiranë Aleksander Vuçiç.
“Përgëzoj dy Kryeministrat për qasjen e tyre të përgjegjshme dhe konstruktive.
Historike, vizita e Kryeministrit serb në Tiranë i mirëpritur nga Rama”, shkruan Hahn në rrjetin social Twitter.
Për herë të parë kryeministri serb vizitoi Tiranën në një vizitë dyditore, ku takoi krerët më të lartë të shtetit si dhe mori pjesë në Forumin Ekonomik të Vjenës.